قیمت طراحی سایت با وردپرس 1400
Wiki Article
روش های پویا برای طراحی سایت
طراحی داینامیک سایت به دو صورت قابل انجام است. روش اول از CMS استفاده می کند. این روش یکی از متداول ترین و پرطرفدارترین روش های طراحی سایت است و دلیل محبوبیت آن سادگی و کارایی آن است. یکی از رایج ترین سیستم های مدیریت محتوا وردپرس نام دارد و نزدیک به 40 درصد از سایت های دنیا با این ابزار طراحی شده اند. البته CMS های دیگری مانند جوملا و دروپال نیز وجود دارند. با این حال، آنها به اندازه وردپرس محبوب نیستند. راه دیگر طراحی سایت پویا از طریق برنامه نویسی است. برای این روش به دانش تخصصی در زمینه برنامه نویسی نیاز دارید. شما باید کدهای سمت سرور و کاربر جداگانه بنویسید. در سمت سرور از زبان های برنامه نویسی PHP، ASP یا جاوا اسکریپت و در سمت کلاینت از HTML، Css و سایر زبان ها استفاده می شود. برای طراحی صفحه
طراحی سایت فلش
این نوع روش طراحی سایت در سال های اخیر رواج یافته و طرفداران خود را دارد. سایت های فلش معمولا با نرم افزار خاصی طراحی می شوند. طراحی این نوع وب سایت به دلیل داشتن عناصر بصری جذاب، آسان بوده و توجه مخاطب را به خود جلب می کند.
مزایای سایت های فلش
سایت های فلش با وجود همه مزیت هایی که دارند مشتری زیادی ندارند و بیشتر افراد ترجیح می دهند از روش های سنتی طراحی سایت برای سایت خود استفاده کنند. از جمله مزایای این نوع سایت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
طراحی زیبا و جذاب صفحات این نوع وب سایت را از انواع دیگر متمایز می کند.
طراحی این نوع وب سایت بسیار آسان است و می توانید از ابزارهای موجود استفاده کنید.
معایب سایت های فلش
اگرچه طراحی این نوع وب سایت ها آسان است، اما دارای معایبی هستند که باعث می شود کاربران تمایلی به استفاده از آنها نداشته باشند. مثلا:
یکی از معایب اصلی سایت های فلش این است که موتورهای جستجو قادر به تشخیص محتوای این نوع وب سایت ها نیستند و با بحث سئو و اهمیت وب سایت ها در نتایج موتورهای جستجو، این مشکل به مراتب بیشتر شده است.
علاوه بر این، سایت های فلش به اصطلاح بارگذاری سنگین و کندی دارند.
روش های فلش برای طراحی وب سایت
روش های طراحی سایت های فلش به دو دسته استاتیک و نیمه دینامیک طبقه بندی می شوند. سایت های فلش استاتیک همانطور که از نامشان پیداست معمولاً ثابت هستند و برای تغییر آنها نیاز به دانش فلش داریم. با این حال، سایت های فلش نیمه پویا کمی تغییر یافته اند، اگرچه این تغییرات محدود است، نه فقط تغییرات در وب سایت های پویا.
کدام روش طراحی وب سایت برای کسب و کار من بهترین است؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که هر روشی از طراحی سایت برای هدف خاصی مناسب است. قبل از انتخاب روش مناسب، باید چندین مشکل را شناسایی کنید:
هدف و استراتژی وب سایت شما چیست و آیا با کاربر تعامل دارد یا خیر؟
سایت شما چند صفحه دارد؟
چقدر برای طراحی سایت وقت می گذارید؟
چقدر حاضرید برای تمام این مزایا در زندگی خود بپردازید؟
اگر وب سایت شما محتوای خالص است، مانند یک وب سایت اطلاعاتی، بهتر است از نوع استاتیک برای کاهش هزینه های طراحی و نگهداری استفاده کنید. با این حال، اگر یک منبع وب سایت تعاملی دارید، باید نوع پویا را انتخاب کنید. اکثر شرکت های معتبر و تخصصی طراحی سایت، توانایی طراحی هر سه نوع وب سایت و ساخت وب سایت مناسب با توجه به نیاز مشتری و اهداف وب سایت را دارند. بنابراین بهتر است قبل از تصمیم گیری در مورد انتخاب روش های طراحی سایت با مشاوران در این زمینه مشورت کنید.
نتایجی که اظهار شده
امروزه با ظهور اینترنت و دسترسی آسان به آن، اکثر شرکت ها به فکر طراحی وب سایت هستند. روش های مختلفی برای طراحی وب سایت وجود دارد که بر اساس هدف وب سایت باید بهترین گزینه را انتخاب کنید. هنگام انتخاب روش برای طراحی سایت خود، علاوه بر در نظر گرفتن زمینه، زمان و هزینه وب سایت، باید به نکات دیگری مانند ساختار سایت، شناسایی موتورهای جستجو، موضوعات سئو و ... نیز توجه کنید. در این مقاله به بررسی هر یک از این روش ها و مزایا و معایب آن ها می پردازیم. در پایان پیشنهاد می کنیم از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید تا بتوانید با توجه به نیاز و اولویت های خود مناسب ترین روش طراحی سایت را انتخاب کنید.